De vier fasen van &company

QUICKSCAN


Samen met u brengen we dmv process carving in kaart welke werkzaamheden &Company eventueel kan overnemen en hoeveel geld u hiermee kunt besparen.

OPLEIDEN


Voordat we starten met de uitvoering, bereiden we de sociale werkplaats en uw organisatie goed voor op de samenwerking. We leiden mensen op en zorgen dat iedereen precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt.

AAN DE SLAG


&Company begeleidt de samenwerking en zorgt voor vlekkeloze uitvoering en een meetbaar resultaat. Zo kunt u goed zien of de beoogde kostenbesparingen ook daadwerkelijk gerealiseerd zijn.

MONITOREN


&Company houdt voortdurend de vinger aan de pols en evalueert regelmatig. Zo kunnen we snel bijsturen als dat nodig is.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD KOSTEN BESPAREN

&Company biedt een vernieuwend concept waarmee uw bedrijf kosten kan besparen en u kunt rekenen op betrouwbare en loyale arbeidskrachten. U doet dit door samen te werken met Sociale Werkvoorziening en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in te zetten in uw organisatie. Zo kunt u de productiekosten binnen uw bedrijf structureel verlagen en creëert u kansen voor mensen met een arbeidshandicap. De kans op echt werk dat ertoe doet en veel voldoening geeft.

Hiervoor nemen wij een deel van het productieproces binnen uw organisatie over en laten dit werk onder onze regie uitvoeren. Routinematige werkzaamheden die heel goed door mensen uit de Sociale Werkvoorziening kunnen worden uitgevoerd. &Company begeleidt dit proces van A tot Z en staat in voor de aansturing van mensen en het resultaat van de werkzaamheden. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

ONZE WERKWIJZE

&Company brengt samen met u de mogelijke werkzaamheden in kaart. Dit doen we met behulp van process carving. Vervolgens selecteren we passende kandidaten, bereiden we uw organisatie en de sociale werkvoorziening voor op de samenwerking en leiden we mensen op.

SOORTEN WERKZAAMHEDEN

Denk aan het vullen en verplaatsen van rolcontainers, het vouwen en vullen van dozen, bijvullen van het magazijn, aanvoeren, transporteren en bezorgen, stickeren, scannen, inpakken, uitpakken, schoonmaken, het stapelen van kratten of dozen, lopende band werk, het bijvullen van schappen en montagewerkzaamheden. Graag gaan we op zoek naar passende werkzaamheden binnen uw organisatie.